KPSS Teknik Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Para Kazandıran Link Kısaltma Siteleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kpss Teknik Ailesi Olarak Whatsapp ve Sosyal Medya Hesaplarında Bir Çok Siteler Para Kazanmak İçin Birbirleriyle Yarışıyor ama Bizler Sizlere Uygunsuz İçerikler Göstermeden Gereksiz Reklamlar Vermeden Direk Sizlere En Güvenilir ve En Temiz Şekliyle Sizlere Ulaştırıyoruz. Sizler İçin URL kısaltarak Para Kazanılan Sitelerin İsimlerini Sıraladık


1. Shirinkearn.com – BGBG 3.5$

Shrinkearn benim uzun süredir kullandığım en güzel ödeme oranına sahip sitelerin başında yer alıyor. Türkiye için BGBG (Bin Gösterim Başına Gelir) yaklaşık 9 dolar (47 TL)  bunun üstüne çıkabiliyor, altına da inebiliyor. Ancak, bende şuana kadar 6.98$ altına inmedi. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir site.
Link kısaltma siteleri arasında Türkiye’ye en fazla ödeme yapan siteler Arap siteleri Shrinkearn da bir Arap sitesi olduğunda oldukça yüksek ödeme yapıyor Türkiye için. Min. ödeme limiti ise PayPal ile 1$ ve bu başka sitede karşılaşamayacağınız bir ödeme oranı.


2. Clicksfly.com – 3.5$
Şubat ayının 2. güncellemesi ile link kısaltma siteleri 2019 listemizin 2. sırasında Clicksfly yer alıyor. undan sonraki güncellemeler de sadece çalışan siteler eklenecektir. Sıralamada değişiklik olmayacaktır. En çok kazandıran link kısaltma siteleri listesi hazırlamamızın en temel nedeni linkleriniz tıklanırken size en verimli olan site ile çalışmanız. sonuç olarak emek veriyorsunuz ve yüksek kazanç elde etmeniz için tek yapmanız gereken şey güvenilir bir site bulmak.
Biz bu listeyi hazırlayarak size en fazla kazanç sağlayacağınız siteleri inceliyoruz. Makalemizde ki link kısaltma siteleri yüzlerce insanın oyu ile seçilmiş siteler dilerseniz yabancı kaynaklardan araştırma yaparak bunu görebilirsiniz. en çok kazandıran link kısaltma sitemizdeki ilk 3 siteyi kullanmamanız için bir sebebiniz yoksa mutlaka bu ilk 3’ünü kullanın. diğerleri ile bu sitelerden aldığınız verimi alamazsınız!


3. Link.tl – BGBG 10 TL
Link TL listemizin en düşük ödeme yapan link kısaltma sitesi şuanda. Bin gösterim başına gelir olarak 1.5$ yazdım çünkü hesabıma girip eski gelirlerime baktığımda bu oranda kazanç sağlamıştım. Dolayısıyla sizinde sistemleri kontrol edip sonra gelir sağlamanızı tavsiye ediyorum. URL kısaltıcı sitelerine girdiğinizde karşınıza çıkan “Ödeme Oranları” yanıltıcı olabiliyor. Velhasıl, Link.tl kullanmanızı tavsiye etmem. Fakat illa kullanmak isterseniz bir alternatif olabilir sizin için.
[/url]Ayrıca Bakınız:  Karaya Hükmeden Kutsal Komodo Ejderi
[url=https://www.blogaraci.com/karaya-hukmeden-komodo-ejderi/]


4. Loadurl.com – BGBG 5$
Loadurl, cashat sitesi ile beraber kullanıldığında 1k gösterime 50 TL den fazla para kazandırıyor. İkisini bir kullanmanızı tavsiye ediyorum, ancak sadece birisini de kullanabilirsiniz her iki şekilde de en kazançlı link kısaltma siteleri bunlar.
Bu link kısaltma sitesi sonradan artaştırmalarımız sonucu eklenmiştir PayPal gibi bir çok ödeme ağıyla para çekmeniz mümkün, minimum ödeme miktarı ise 5$ bu miktar oldukça iyi ve hiç bir tarih beklemeden paranızı çekebilirsiniz.


5. Shortzon.com – BGBG 5.40$
Shortzon denemelerimizde bir başka yüksek ödeme oranı ile karşılaştık. Gerçekten bin gösterim için 5 dolar ve üzeri muhteşem rakamlar. yaklaşık 30 TL yapıyor AdSense bu kadar kazandırmıyor diyebilirim. Tabi bu linklere tıklatması zor gibi görünüyor olabilir sizin için ama basit bir Twitter hesabı ile aylık binlerce lira para kazanabilirsiniz.
Shortzon.com’un reklam oranı da tıklayanları sıkmayacak kadar az. Bu daha fazla kazanmanıza neden olabilecek en büyük unsurlardan. Facebook ve Google ile siteye de kayır olabilirsiniz bu da güzel özelliklerinden biri.


6. Uiz.io – BGBG 3$
Uiz daha önceki sitelere alternatif olabilen ve en yüksek ödemeyi yapan bir diğer link kısaltma sitesi. Link kısaltarak para kazanmak istiyorsanız, hangi siteyi kullanarak link kısalttığınız çok önemli bir unsurdur.
Tüm verilen emeğinizin karşılığını yüksek bir meblağ ile almak için yüksek ödeme oranlarına sahip link kısalma sitelerini kullanmalısınız ve listemiz dünya çapında yüksek ödeme yapan siteler yani Türkiye için ör: Uiz.io sitesinden 3$ kazanacaksınız ama yabancı trafik / tıklama ile çok daha fazla kazanabilirsiniz.

7. Ouo.io – BGBG 1.5$
Ouo, uzun zamandır faliyet gösteren güvenilir bir link kısaltma ağıdır. Zamanında oldukça fazla kazandım daha sonrasında Cashat sitesini keşfettiğim için oraya geçtim ama iyi ve güvenilir bir URL Shortener alternatifidir.
Dilediğiniz zaman kazancınız olan tutarı hesabınıza çekebilirsiniz. Ancak, para çekerken dikkat etmeniz gereken bir nokta var Payoneer ile çekecekseniz, Payoneer’in ödeme alt limiti 50$. O yüzden ben PayPay ile parayı çekmenizi tavsiye ederim. Hesap limitiniz 5$’ı geçtiğinde paranızı hemen PayPAl hesabınıza aktarabilirsiniz.


8. Vivads.net – BGBG 5$
2019’un şubat ayı itibari ile listemizin 3. sırasına vivads getirilmiştir. Bu sitenin ortalama BGBG’i 25 TL civarında ancak diğer sitelerden farkı ödemeleri çok kısa sürede yapıyor olması site tamamen yabancı kaynaklı. Ancak, ödemeleri bir çok farklı yöntemle alabiliyorsunuz.
Kısaca ödemeleri nasıl yaptığından bahsedecek olursak: Bitcoin, PayPal, Neteller ve Payeer. Son zamanların en çok kazandıran ve en verimli sitesi vivads olarak seçilmiştir, site hakkında eğer hala bir şüpheniz varsa yabancı kaynaklardan araştırarak görebilirsiniz.


Daha yüksek ödeme yapan link kısaltma siteleri bulursak listemize ekleyeceğiz. Dolayısıyla listemizi takipte kalın ve sürekli yüksek oranlar ile kazanın. Şimdilik yazımız bu kadar konuyla ilgili kafanıza takılacak sorunlarınızı bizlerle yorum kısmını kullanarak paylaşın.